İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜNE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUCU MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN İSİM LİSTESİ

BÜRO MEMURU-LİSANS için tıklayınız.

BÜRO MEMURU-ÖN LİSANS için tıklayınız.

BÜRO MEMURU-LİSE için tıklayınız.

DİĞER TELEFON TELGRAF TESİSATÇISI için tıklayınız.

ELEKTRİK TEKNİSYENİ için tıklayınız.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ için tıklayınız.

HAYVAN BAKICISI için tıklayınız.

KALORİFER ATEŞÇİSİ için tıklayınız.

SIHHİ TESİSATÇISI için tıklayınız.

ŞOFÖR YOLCU TAŞIMA için tıklayınız.

ŞOFÖR YÜK TAŞIMA için tıklayınız.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ için tıklayınız.

İŞÇİ OLARAK BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1.    Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Bilgisayar Ortamında doldurulacak) için tıklayınız.

2.    2 Adet Vesikalık fotoğraf.

3.    Adli Sicil Belgesi

4.    SGK’dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığını almadığını gösterir belge.

5.    Askerlik durum belgesi(e devlet çıktısı kabül edilir)

6.    Diploma/Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi(İlkokul, ortaokul, lise, önlisans veya lisans).

7.    Şoför kadrosuna başvuranlar ehliyet ve src belgelerinin aslı ile fotokopisi ve son 5 yıl SGK 4 a hizmet dökümü

8.    Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuranlar güvenlik sertifikası ve son 3 yıl SGK 4 a hizmet dökümü

9.    Hayvan Bakıcısı kadrosuna başvuranlar at bakımı ve yetiştiriciliği sertifikası

10.  Kalorifer ateşçisi (katı ve sıvı yakıtlı) kadrosuna başvuranlar M.E.B onaylı kalorifer ateşleyicisi sertifikası

11.  Büro Memuru(Genel) kadrosuna başvuranlar M.E.B onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikası, önlisans ve lisans mezunları 2018 yılı KPSS sonuç belgesi (Ön Lisans ve Lisans Mezunu olarak Bilgisayar İşletmeni Sertifikası olmayanlar transkript belgesi getirmek zorundadırlar.)

NOT: Evrakları eksik veya yanlış beyan eden kişiler belirtilen tarihte mülakata girme hakkını kaybedeceklerdir.

Evrak Teslim Başlangıç Tarihi : 10.05.2019 Cuma günüdür.
Evrak Teslim Bitiş Tarihi          : 15.05.2019 Çarşamba günü mesai bitimidir.
Mülakat Tarihi, Saati ve Yeri   : 22.05.2019 Çarşamba günü saat: 09.30'da İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda yapılacaktır.