İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANIMIZA BAŞVURUP ATANMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

ÜNİVERSİTEMİZ BİRİMLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUN 4. MADDESİNİN D FIKRASINA GÖRE 4857 SAYILI İŞ KANUNA TABİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANIMIZA BAŞVURANLARIN  SONUÇLARINI GÖSTEREN İSİM LİSTELERİ AŞAĞIDADIR.

ATANMAYA HAK KAZANANLAR GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMALARININ SONUÇLANMASINA MÜTEAKİP GÖREVE BAŞLAYACAKLARDIR.

GÖREVE BAŞLAMA YAZILARI TEBLİĞ ALINDIĞI TARİHTEN İTİBAREN HER NE SEBEP OLURSA OLSUN SÜRESİ İÇİNDE GÖREVE BAŞLAMAYAN İLE  GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMALARI 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUN 48. MADDESİNİN 1. FIKRASINA EKLENEN A/8 BENDİ UYARINCA OLUMSUZ SONUÇLANAN KİŞİLERİN YERİNE, 1. SIRADAN BAŞLAYARAK YEDEK ADAYLAR GÖREVE BAŞLATILACAKTIR.

BÜRO MEMURU-LİSANS İÇİN TIKLAYINIZ

BÜRO MEMURU-ÖN LİSANS İÇİN TIKLAYINIZ