İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Yazılı Sınav Duyurusu

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ıncı  maddesi uyarınca Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere Hazine Ve Maliye Bakanlığının 02/08/2019 tarihli, 271259 sayılı yazısı ile vize edilen bilişim personeli pozisyonlarından 12 Nisan 2021 tarihli, 31452 sayılı Resmi Gazete de ve Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan 1 (Bir) adet Sözleşmeli  Bilişim Personeli  pozisyonuna müracaat eden adaylardan yazılı sınava girmeye hak kazananlar ile  genel şartlar ve özel şartlar nedeniyle elenenlerin listesi aşağıdadır.

Yazılı sınava girmeye hak kazananların listesini görmek için Tıklayınız.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen sınav yerinde belirtilen saatte bulunmaları gerekmektedir.

Yazılı sınav tarihi:  04/05/2021 Çarşamba
Sınav yeri: İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörlüğü Seminer Salonu Avcılar-İstanbul
Sınav saati10:30