10 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Kadrolarına Alım İlanı

10.05.2019 tarihli Resmi Gazetede Öğretim Üyesi İlanı "Resmi Gazete'nin Çeşitli İlanlar" kısmında  yayımlanmıştır. Tıklayınız...

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 12.06.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve “İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri” uyarınca Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına eleman alınacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi  : 10 Mayıs 2019 Cuma Günü

Başvuru Bitiş Tarihi            : 24 Mayıs 2019 Cuma Günü Mesai Bitimi

NOT:Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular şahsen  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi Rektörlük Binasında alınacaktır.
Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvurular ilgili birimlere yapılacaktır.

Başvuru Formu (http://personel.istanbulc.edu.tr/tr/content/formlar/formlar web adresinden “Profesör ve Doçent kadrolarına Başvuru Formu”  doldurulacaktır.)